Αρχική Σελίδα Ενημέρωση Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Σύσκεψη για την αποκατάσταση της αμμολωρίδας στη Λιμνοθάλασσα Κοτυχίου

Ενημέρωση - Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στο γραφείο του Αντινομάρχη Ευγένιου Μπαλκάμου,  παρουσία του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας κ. Μιχάλη Καλογερόπουλου και της Προϊσταμένης της Κτηματικής Υπηρεσίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης κας Μποβολέτη Ασπασίας, με θέμα την Αποκατάσταση της αμμολωρίδας στη Λιμνοθάλασσα Κοτυχίου.

Αποφασίστηκε να υποβληθεί αίτημα από το Φορέα Διαχείρισης της Λιμνοθάλασσας Κοτυχίου προς την Κτηματική Υπηρεσία, προκειμένου να δοθεί η έγγραφη συναίνεσή της προκειμένου να προχωρήσει η άμεση αποκατάσταση της αμμολωρίδας. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας θα συμβάλει στην περίπτωση θετικά για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Στο πλαίσιο της μελλοντικής οριστικής αποκατάστασης και προστασίας του οικοσυστήματος, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας προτίθεται να συνάψει Προγραμματική Σύμβαση για την εκπόνηση «Μελέτης Διάβρωσης και Προτάσεων Σταθεροποίησης της Αμμολωρίδας της Λιμνοθάλασσας του Κοτυχίου»,  με συμβαλλόμενους την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας, το Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) και το Φορέα Διαχείρισης της Λιμνοθάλασσας Κοτυχίου.

 
Τελευταία Νέα
19/11/2010 , Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Who's Online
Έχουμε 10 επισκέπτες συνδεδεμένους
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση