Αρχική Σελίδα Ενημέρωση Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Δελτίο Τύπου Αντινομάρχη κ. Μιχαλόπουλου για τον Β' ΤΟΕΒ

Ενημέρωση - Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Ως Ν.Α Ηλείας θεωρούμε θετικό το γεγονός ότι έστω και με δικαστική παρέμβαση  δόθηκε προσωρινή λύση από πλευράς Δ.Ε.Η στο πρόβλημα άρδευσης των καλλιεργειών αρμοδιότητας του Β’ ΤΟΕΒ Πύργου.

Όμως η επίθεση εκ μέρους στελεχών του Οργανισμού κατά της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και της αρμόδιας Υπηρεσίας (Υ.Ε.Β) ότι δεν έκαναν καμία προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος την  θεωρώ απαράδεκτη και ψευδή και μπορώ να πω ότι αγγίζει τα όρια της αχαριστίας.

Χθες ο Νομάρχης είχε αλλεπάλληλες τηλεφωνικές  επαφές με στελέχη  της Δ.Ε.Η.  και σήμερα είχε ραντεβού με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο για την επίλυση του προβλήματος(αν βέβαια δεν δινόταν  προσωρινή δικαστική λύση).

Θυμίζω όμως τις ενέργειες του Νομάρχη στην  αρχή της αρδευτικής περιόδου, την εγγύησή του απέναντι στη Δ.Ε.Η ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την τήρηση του Διακανονισμού του Οργανισμού με την Δ.Ε.Η.

Παρά την αθέτηση των υποχρεώσεων του Β’ ΤΟΕΒ προς τη Δ.Ε.Η για το τέλος Αυγούστου που είχε ως αποτέλεσμα  η ΔΕΗ να κατεβάσει το διακόπτη οι ενέργειες που κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε είναι  προς την οριστική λύση  του προβλήματος γιατί ο Οργανισμός μας ενδιαφέρει  να λειτουργήσει και την επόμενη αρδευτική περίοδο.

 

Ο ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

 
Τελευταία Νέα
19/11/2010 , Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Who's Online
Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση