Αρχική Σελίδα Ενημέρωση Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Δελτίο Τύπου

Ενημέρωση - Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Όσον αφορά την πρόσκληση του Δήμου Βουπρασίας και του Δημάρχου Αντώνη Σερέτη για την εκδήλωση «ΒΟΥΠΡΑΣΙΑ 2010», που συνδιοργανωτής είναι και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας, που εξαιρεί από αυτή την πρόσκληση τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ του Νομού Ηλείας, ο Νομάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας δήλωσε τα εξής :

«Η Νομαρχία Ηλείας κάθε χρόνο βοηθάει συμμετέχωντας και οικονομικά στη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων σε όλο τον Νομό Ηλείας, που σκοπό έχουν την άνοδο του πολιτιστικού επιπέδου, τη ψυχαγωγία αλλά και τη διάδοση των λαϊκών παραδόσεων στα πλαίσια των τοπικών εκδηλώσεων.

Τον Δημόσιο αποκλεισμό των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από τις εκδηλώσεις αυτές, τον θεωρούμε, πέρα από κάποιες πικρίες, άκομψο και πολιτικά λαθεμένο.

Σε καμία περίπτωση η πρόταση αυτή του Δήμου δεν εκφράζει τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας, την οποία εντέχνως προσπαθούν να εμπλέξουν ότι συμφωνεί με την ενέργεια αυτή. Εμείς όλους τους βουλευτές, ανεξάρτητα από κόμμα,τους τιμάμε, τους θεωρούμε συνεργάτες μας και αρωγούς σε ενέργειες επίλυσης των προβλημάτων του Νομού.»

 
Τελευταία Νέα
19/11/2010 , Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Who's Online
Έχουμε 9 επισκέπτες συνδεδεμένους
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση