Αρχική Σελίδα Ενημέρωση Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Δράση Αντικατάστασης Κυψελών 2010

Ενημέρωση - Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Δράση «Αντικατάσταση Κυψελών» έτος εφαρμογής 2010. Υποβολή τιμολογίων αγοράς κυψελών.  

Υπενθυμίζουμε στους δικαιούχους της δράσης «Αντικατάσταση Κυψελών», έτους εφαρμογής 2010 ότι η καταληκτική ημερομηνία έκδοσης και αποστολής των τιμολογίων αγοράς κυψελών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Δυτικής Ελλάδας (Α. Παπανδρέου 93 & Διομείας, Τ.Κ. 26332, Πάτρα,                                 τηλ-Fax: 2610 277503) είναι η 20η Ιουλίου 2010.

Επισημαίνεται, ότι τα τιμολόγια θα πρέπει να είναι εξοφλημένα και να αναγράφουν τον αριθμό των κυψελών που φέρουν κινητή βάση. Το μέγιστο συνολικό ύψος της επιχορηγούμενης δαπάνης ανά κυψέλη είναι τα 30,00 €. Ο Φ.Π.Α. δεν είναι επιλέξιμη δαπάνη. Οι επιχορηγούμενες κυψέλες θα πρέπει να είναι καινούργιες, να έχουν σημανθεί με τον κωδικό αριθμό του μελισσοκόμου και με την επιπλέον ένδειξη          Καν. 797/04 - 2010.

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι ανακοινώθηκαν οι αναλυτικές καταστάσεις δικαιούχων και απορριπτόμενων της δράσης «Αντικατάσταση Κυψελών» για το έτος 2010. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Παραγωγής της Υπηρεσίας μας, στα Κέντρα Αγροτικής Ανάπτυξης και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.nailias.gr ακλουθώντας την διαδρομή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ → ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ώστε να λάβουν γνώση και να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις μέχρι τις 30/06/2010.

Παρακαλούμε τους αποδέκτες του παρόντος εγγράφου να ενεργήσουν σύμφωνα με τις αρμοδιότητές τους. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Παραγωγής της Υπηρεσίας μας.

Συνημμένα: 2 Πίνακες

Ο Δ/ντης Αγροτικής Ανάπτυξης Ηλείας

 

Δημήτριος Χριστοδουλόπουλος

 
Τελευταία Νέα
19/11/2010 , Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Who's Online
Έχουμε 7 επισκέπτες συνδεδεμένους
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση