Αρχική Σελίδα Ενημέρωση Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας

Ενημέρωση - Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με πρωτοβουλία του Γραφείου Εθελοντισμού της Ν.Α Ηλείας , την Πέμπτη 22/4/2010 και ώρα 12:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Διοικητήριο Πύργου κατά την οποία θα υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας  δια  του Νομάρχη Ηλείας Χ. Καφύρα και του Κρατικού Οργανισμού  « ‘Έργο Πολιτών»

Το Έργο Πολιτών είναι Κρατικός Οργανισμός για τον Εθελοντισμό και την Κοινωνία Πολιτών..

Το « ‘Έργο Πολιτών» στο πλαίσιο της αποστολής του σχετικής με την προβολή, εμπέδωση, ανάπτυξη και αξιοποίηση   του εθελοντικού ιδεώδους προωθεί ένα ευρύ πλέγμα δράσεων που αφορά τους τομείς της ευαισθητοποίησης των πολιτών στον Εθελοντισμό, της κατάρτισης στελεχών  Τοπικής Αυτοδιοίκησης  καθώς και εθελοντών και στελεχών των Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών, της προστασίας  του Περιβάλλοντος και κινητοποιήσεις για τις ενέργειες  μεταξύ Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών μέσο ειδικών μνημονίων.

Από το <<Έργο Πολιτών>> στην συνάντηση θα παρίστανται ο Πρόεδρος και Διευθύνον Σύμβουλος Στέλιος Συρμόγλου και ο επικεφαλής του Τμήματος Προγραμματισμού Μιχάλης Πουλάκης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Τελευταία Νέα
19/11/2010 , Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Who's Online
Έχουμε 8 επισκέπτες συνδεδεμένους
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση