Αρχική Σελίδα

Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι και Προϋποθέσεις

Αποδοχή της Πολιτικής μας

Για να χρησιμοποιήσετε τον παρόντα δικτυακό τόπο, προϋποθέτει ότι αποδέχεστε πλήρως τους όρους που θέτει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας (Ν.Α. Ηλείας). Εάν δεν συμφωνείτε με την εν λόγω πολιτική, παρακαλούμε να απέχετε από τη χρήση του. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον δικτυακό τόπο, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε τους όρους.

Παραίτηση από ευθύνη

Ο δικτυακός τόπος της Ν.Α. Ηλείας έχει στόχο να ενθαρρύνει την πρόσβαση του κοινού σε πληροφορίες σχετικές με τις πρωτοβουλίες της και τις πολιτικές του. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ακριβή και ενημερωμένα στοιχεία. Αν επισημανθούν σφάλματα θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για τη διόρθωσή τους.

Στόχος μας είναι να ελαχιστοποιήσουμε τις διαταραχές που προκαλούνται από τεχνικά προβλήματα. Ωστόσο, ορισμένα στοιχεία ή πληροφορίες στο χώρο μας ενδέχεται να δημιουργήθηκαν ή να διαρθρώθηκαν σε αρχεία ή μορφότυπους που δεν στερούνται λαθών, και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η παροχή της υπηρεσίας μας δεν θα διακοπεί ή δεν θα επηρεαστεί κατά άλλο τρόπο από τέτοια προβλήματα.

Στον δικτυακό τόπο μπορεί να περιέχονται σύνδεσμοι με δικτυακούς τόπους τρίτων ("ανεξάρτητοι ιστότοποι"). Δεν υιοθετούμε ούτε φέρουμε ευθύνη για οποιοδήποτε περιεχόμενο, διαφημίσεις, προϊόντα, υπηρεσίες ή άλλο υλικό παρουσιάζεται ή διατίθεται από Ανεξάρτητους δικτυακούς τόπους.

Η Ν.Α. Ηλείας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σχετικά με τέτοια προβλήματα που μπορεί να προκύψουν λόγω χρησιμοποίησης αυτού του χώρου ή άλλου εκτός της Ν.Α. Ηλείας και συνδεόμενου με αυτήν χώρου.

Η προκείμενη παραίτηση από ευθύνη δεν έχει σκοπό να περιορίσει την ευθύνη της Ν.Α. Ηλείας κατά τρόπο αντίθετο προς οποιεσδήποτε απαιτήσεις θεσπίζονται από την εφαρμοστέα εθνική νομοθεσία, ούτε να αποκλείσει την ευθύνη για θέματα ως προς τα οποία δεν είναι δυνατή η απαλλαγή από κάθε ευθύνη.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας σέβεται το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων και επιδιώκει να τα προστατεύσει. Η προστασία προσωπικών δεδομένων διέπεται από τις αρχές και τους νόμους για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Προσωπικά δεδομένα Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα εκτός εάν μας τα παράσχετε οικειοθελώς. Θα σας ζητηθούν προσωπικά δεδομένα εάν θελήσετε να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένες σελίδες του δικτυακού μας τόπου.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας κάνει χρήση των προσωπικών δεδομένων που της παρέχετε on-line για να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας δεν μοιράζεται τις πληροφορίες αυτές σε τρίτους φορείς. Ο φορέας παροχής υπηρεσιών δε συλλέγει προσωπικά δεδομένα μέσω του δικτυακού τόπου, αλλά μπορεί να συλλέξει μη προσωπικές αναγνωρίσιμες πληροφορίες.

Αθροιστικά δεδομένα: Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας συγκεντρώνει επίσης αθροιστικές πληροφορίες με αυτόματο τρόπο, για λόγους διαχείρισης του συστήματος και για λόγους στατιστικής, με σκοπό να αξιολογήσει τις προτιμήσεις των χρηστών και να βελτιώσει το δικτυακό της τόπο.

Ισχύουσα νομοθεσία και λύση διαφορών

Τα νομικά θέματα που προκύπτουν ή σχετίζονται με τη χρήση που επιφυλάσσετε στον Ιστότοπο, καθώς και οι απορίες που προκύπτουν από το παρόν, θα ερμηνεύονται με βάση την ισχύουσα Ελληνική νομοθεσία, εκτός εάν υπάρχει σαφής πρόβλεψη για το αντίθετο. Όποια διαφορά προκύψει σε σχέση με τους παρόντες Όρους και Συμφωνίες ή από τη χρήση του Ιστοτόπου υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των Ελληνικών δικαστηρίων. Η χρήση του Ιστοτόπου προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή της δικαιοδοσίας των Ελληνικών δικαστηρίων καθ' οιαδήποτε διαφωνία.

 
Τελευταία Νέα
19/11/2010 , Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Who's Online
Έχουμε 4 επισκέπτες συνδεδεμένους
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση