Αρχική Σελίδα Γραφείο Εθελοντισμού Δράσεις
Γραφείο Εθελοντισμού

Πότισμα αναδασωτέων περιοχών στην Αρχαία Πίσσα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας από την «Νέα Ακρόπολη»

Το Γραφείο Εθελοντισμού της Ν.Α Ηλείας, συνεχίζοντας την προσπάθεια του για την ανασυγκρότηση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 και σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση «Νέα Ακρόπολη» που εδρεύει στην Αθήνα, διοργάνωσε στις 26 Αυγούστου 2008 πότισμα των αναδασωτέων δασικών περιοχών της Αρχαίας Πίσσας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Στην δράση αυτή συμμετείχαν η υπεύθυνη του Γραφείου Εθελοντισμού κα Φανού-Φουσκαρίνη Διατσέντα, η υπάλληλος του Γρ. Εθελοντισμού κα Ελένη Τσίτσου και η εθελοντική οργάνωση «Νέα Ακρόπολη» που αποτελείτο από 25 άτομα, με επικεφαλής την κα Σέμη Γκούφα.

Για την επιτυχία της δράσης συνέβαλλαν επίσης ο πρόεδρος της Αρχαίας Πϊσσας κος Σοφιανόπουλος, καθώς και ο κος Παναγιωτόπουλος Κων.νος (εγγεγραμμένος εθελοντής στο μητώο της Ν.Α Ηλείας)-επιχειρηματίας που διέθεσε όχημα υδροφόρας για την πραγματοποίηση του ποτίσματος.

Τα μέλη της οργάνωσης φιλοξενήθηκαν στο Ίδρυμα «Η Αγία Φιλοθέη» στον Πύργο, ενώ μετά το τέλος της δράσης ξεναγήθηκαν στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας από αρχαιολόγο-ξεναγό από την Ζ΄Εφορεία Αρχαιοτήτων.

 
Τελευταία Νέα
19/11/2010 , Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Who's Online
Έχουμε 3 επισκέπτες συνδεδεμένους
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση