Αρχική Σελίδα Ενημέρωση Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Συνάντηση του Νομάρχη Ηλείας με τον υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης κ. Παναγιωτόπουλο

Ενημέρωση - Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση   του  Νομάρχη Ηλείας Χαρ. Καφύρα  με τον υποψήφιο Δήμαρχο του  Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης  κ. Γ. Παναγιωτόπουλο   με θέμα την προστασία της  Λιμνοθάλασσας Κοτυχίου και αλλα γενικότερα θέματα.

Ο Νομάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας μετά την συνάντηση δήλωσε τα εξής :

« Συναντήθηκα με τον υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνη κ. Γ. Παναγιωτόπουλο   με θέμα την προστασία της  Λιμνοθάλασσας Κοτυχίου και τον ενημέρωσα ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας θα συμβάλει θετικά για την αποκατάσταση του προβλήματος της αμμολωρίδας στη Λιμνοθάλασσα Κοτυχίου και της προστασίας του οικοσυστήματος και προς τον σκοπό αυτό η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας θα συνάψει Προγραμματική Σύμβαση για την εκπόνηση «Μελέτης Διάβρωσης και Προτάσεων Σταθεροποίησης της Αμμολωρίδας της Λιμνοθάλασσας του Κοτυχίου»,  με συμβαλλόμενους την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας, το Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) και το Φορέα Διαχείρισης της Λιμνοθάλασσας Κοτυχίου.

Θεωρώ θετική την επίσκεψη του υποψήφιου Δήμαρχο Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνη κ. Γ. Παναγιωτόπουλο  και του τόνισα ότι η Νομαρχία Ηλείας και εγώ προσωπικά  θα συμβάλω να υπάρχουν σωστές και αρμόνικες σχέσεις της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης με τους  νέους  Δήμους  ώστε  η μεγάλη αλλαγή που συντελείται στη χώρα με τον «Καλλικράτη» να είναι αποτελεσματική και θετική για τον τόπο.

Με ενωτικό, συλλογικό και αποφασιστικό τρόπο οφείλουμε να δώσουμε το σύνθημα της συνολικής ανασυγκρότησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας   και της Ηλείας  και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις μεγάλες δυνατότητες που παρέχει ο νέος θεσμός της Αιρετής Περιφέρειας.»

 
Τελευταία Νέα
19/11/2010 , Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Who's Online
Έχουμε 6 επισκέπτες συνδεδεμένους
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση