Αρχική Σελίδα Ενημέρωση Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Συγχαρητήρια επιστολή Νομάρχη Ηλείας προς τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Ενημέρωση - Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Αγαπητέ φίλε Γιάννη  

Δέξου τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την ανάληψη των νέων σου καθηκόντων ως Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η επιλογή ενός Ηλείου  πολιτικού στο αξίωμα του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης , τιμά το Νομό μας και προβάλει τον τόπο μας.

Με την ανάληψη των καθηκόντων σου, δέξου τις πιο θερμές ευχές μου για δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνεις.

Η άριστη γνώση του αντικειμένου της Αγροτικής Οικονομίας σε συνδυασμό με την μακρόχρονη θητεία σου σε θέσεις που σχετίζονται με την Αγροτική Ανάπτυξη δικαιολογούν την προτίμηση του Πρωθυπουργού να σας τοποθετήσει στην ηγεσία αυτού του δύσκολου Υπουργείου και θέτουν τις βάσεις για μια επιτυχημένη πορεία.

Είναι κοινό μυστικό πως το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αποτελεί ένα από τα πιο νευραλγικά Υπουργεία, με αρμοδιότητες υψηλού επιπέδου όπως το αγροτοδιατροφικό πρόβλημα για την ασφάλεια των καταναλωτών, η οικονομική ανάπτυξη και ευημερία της υπαίθρου και η κοινωνική συνοχή.

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι η προσωπική και συλλογική προσφορά είναι αυτή που θα βγάλει τον τόπο μας από την κρίση και θα εδραιώσει μια δίκαιη κοινωνία στην πατρίδα μας, ευελπιστώ σε μια αγαστή συνεργασία για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της χώρας και ιδιαιτέρως τους αγρότες του Νομού μας.

Εκφράζω την πεποίθηση ότι στο έργο αυτό θα επιδείξεις την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα που χαρακτηρίζουν την μέχρι τώρα πορεία σου.

Η  Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας  θα είναι  αρωγός στην προσπάθεια σου για τη επίλυση των προβλημάτων του νομού μας και στην αναζήτηση από κοινού λύσεων προς όφελος των παραγωγών του νομού, της παραγωγικότερης και αποτελεσματικότερης λειτουργίας των οικείων δράσεων και δομών για την αγροτική ανάπτυξη και την αειφορία.

Σου εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο σου.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΧΑΡ. ΚΑΦΥΡΑΣ

ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

 
Τελευταία Νέα
19/11/2010 , Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Who's Online
Έχουμε 3 επισκέπτες συνδεδεμένους
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση