Αρχική Σελίδα Ενημέρωση Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Τουριστικό Πανόραμα

Ενημέρωση - Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

To 15o Τουριστικό Πανόραμα, η πρώτη και μεγαλύτερη διεθνής έκθεση τουρισμού στην Ελλάδα, έγινε φέτος  στο κέντρο της Αθήνας, πιο πολυτελές, καινοτόμο και κοσμικό από ποτέ. Τέσσερις ημέρες γεμάτες events και έξυπνες ιδέες προβολής, προσέλκυσαν πληθώρα επισκεπτών.

Το νέο και καινοτόμο Τουριστικό Πανόραμα φιλοδοξεί να συνεπάρει όσους αγαπούν τα ταξίδια, επιθυμούν να περιπλανηθούν σε πολιτιστικές διαδρομές στην Ελλάδα και τον κόσμο, αναζητούν εναλλακτικούς προορισμούς, είναι φίλοι της πολυτέλειας ή επιλέγουν προσιτά πακέτα διακοπών.

Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα μέσα σε τέσσερις ημέρες να εντυπωσιαστούν από τις ομορφιές της Ελλάδας και να γνωρίσουν τους προορισμούς του εξωτερικού. Οι «πολύχρωμες» και πρωτότυπες εκδηλώσεις δεν άφησαν κανέναν επισκέπτη ασυγκίνητο.

Το Τουριστικό Πανόραμα 2010, ως ο πλέον καταξιωμένος στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή τουριστικός εκθεσιακός θεσμός, με πλήρη επανασχεδίαση, ενημέρωσε και δικτύωσε τις τουριστικές υπηρεσίες της Ελλάδας με το κοινό τους, προβάλλοντας:

• τους ελληνικούς προορισμούς,

• τα τουριστικά καταλύματα,

• τις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες του κλάδου,

• τα μεταφορικά μέσα,

• τη σύγχρονη πρόταση για τον εναλλακτικό τουρισμό,

• τον πολιτιστικό πλούτο της χώρας.

Oλα αυτά διαδραματίστηκαν μέσα σε έναν μοναδικό εκθεσιακό χώρο, στην καρδιά της πρωτεύουσας, με πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα.

Την έκθεση εγκαινίασε ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Γερουλάνος, την Πέμπτη 29 Απριλίου, παρών ήταν ο Νομάρχης Ηλείας κος Χαράλαμπος Καφύρας και ο Νομαρχιακός Σύμβουλος-Δ/νων Σύμβουλος της Ηλειακής Α.Ε. κος Αντωνόπουλος Ανδρέας.

 
Τελευταία Νέα
19/11/2010 , Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Who's Online
Έχουμε 4 επισκέπτες συνδεδεμένους
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση