Αρχική Σελίδα Ενημέρωση Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Με παρέμβαση του Νομάρχη Ηλείας δόθηκε ρεύμα στο Β' ΤΟΕΒ

Ενημέρωση - Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Η προσωπική παρέμβαση του Νομάρχη Ηλείας Χαράλαμπου Καφύρα για την επίλυση του προβλήματος ηλεκτροδότησης των αντλιοστασίων του Β΄ ΤΟΕΒ, οι αλεπάλληλες συσκέψεις με το Διοικητικό Συμβούλιο του Β΄ ΤΟΕΒ, ώστε να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο χρηματικό ποσό, προκειμένου η ΔΕΗ να δεχθεί τον διακανονισμό των οφειλών του εν λόγω Οργανισμού, αλλά και οι επαφές του Νομάρχη τόσο με τον Πρόεδρο και Δ/νων Σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Ζερβό Αρθούρο, όσο και με τον Γενικό Δ/ντη Μεγάλων Πελατών της ΔΕΗ κ. Λαμπούση Δημήτριο, είχε ως αποτέλεσμα σήμερα την ηλεκτροδότηση των αντλιοστασίων δικαιοδοσίας Β΄ ΤΟΕΒ Πύργου, δίνοντας έτσι τέλος στην αγωνία και το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι αρδευτές του Β΄ ΤΟΕΒ.

Η προσωπική παρέμβαση του Νομάρχη Ηλείας Χαράλαμπου Καφύρα για την επίλυση του προβλήματος της ηλεκτροδότησης των αντλιοστασίων του Β΄ΤΟΕΒ και οι προσπάθειες του Β΄ ΤΟΕΒ Πύργου και αφού καταβλήθηκαν μέχρι σήμερα, 30-04-2010, για ληξιπρόθεσμες οφειλές του Οργανισμού προς τη ΔΕΗ, το ποσό των 110.000€ περίπου (από το συνολικό χρέος προς τη ΔΕΗ που ανέρχεται σε 400.000€ περίπου), είχαν ως αποτέλεσμα την ηλεκτροδότηση όλων των αντλιοστασίων του ΤΟΕΒ.

Βασική προϋπόθεση για τη συνέχιση της ηλεκτροδότησης και με βάση την συμφωνία που έχει επιτευχθεί με τη ΔΕΗ, είναι ότι με ευθύνη του Οργανισμού θα εισπραχθούν και θα καταβληθούν μέχρι τέλος Μαΐου, άλλες 100.000€, το δε υπόλοιπο της συνολικής οφειλής θα ρυθμιστεί σε τριμηνιαίες ισόποσες δόσεις, με την παράλληλη εξόφληση όλων των τρεχόντων λογαριασμών  προς τη ΔΕΗ.

 
Τελευταία Νέα
19/11/2010 , Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Who's Online
Έχουμε 5 επισκέπτες συνδεδεμένους
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση