Αρχική Σελίδα Ενημέρωση Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Δελτίο Τύπου σχετικά με την απεργία των Γεωπόνων και τις εξαγωγές φράουλας

Ενημέρωση - Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Θετική εξέλιξη είχαμε σήμερα όσον αφορά τις εξαγωγές της φράουλας που είχαν μπλοκαριστεί λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των γεωτεχνικών.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΟΔΕΓΥ) αποδεχόμενη την πρόταση της Ν.Α. Ηλείας για ειδική αντιμετώπιση των ευπαθών προϊόντων, αλλά και εκτιμώντας με αίσθημα ευθύνης την σοβαρότητα των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει στην αγροτική οικονομία του Νομού μας η απεργία των γεωτεχνικών, αποφάσισε να επιτρέψει και μόνο για σήμερα, τη διεξαγωγή ελέγχων για την εξαγωγή φράουλας στους Νομούς Ηλείας και Αχαΐας.

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΠΟΔΕΓΥ όσο και το Τοπικό Συμβούλιο της ΠΕΔΓΥ, για αυτή την εξέλιξη και να διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την όσο το δυνατόν συντομότερη λύση στα δίκαια αιτήματα των Γεωτεχνικών, με στόχο να μειωθούν οι αρνητικές επιπτώσεις από τις κινητοποιήσεις, όχι μόνο στη φράουλα, αλλά και στα άλλα προϊόντα φυτικής και ζωικής παραγωγής, αλλά και από την απουσία ελέγχων ποιότητας και ασφάλειας των διακινούμενων αγροτικών προϊόντων.

 
Τελευταία Νέα
19/11/2010 , Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις

Who's Online
Έχουμε 6 επισκέπτες συνδεδεμένους
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση